Din resurs inom kommunikation och marknadsföring

Visionen för Lindqvists Låda är att vara en resurs när du inte har tiden för, eller kunskapen om, arbetet med kommunikation och marknadsföring.

Under mina år som kommunikatör har jag gjort det mesta inom kommunikation och marknadsföring.
Jag har skapat mängder med original för trycksaker, skyltar, annonser, vepor, varit projektledare för mässdeltagande, arrangerat hela mässor och nationella paviljonger för svenska företag internationellt.

Jag har ansvarat för grafiska profiler och även tagit fram nya. Skapat sponsor- & kundevent, arrangerat studieresor, handlat upp byråtjänster, utvecklat hemsidor och intranät samt varit redaktör för dem, lanserat nya produkter och tjänster och så otroligt mycket mer.

Kort sagt, jag tror att jag kan hjälpa dig med det du behöver hjälp med.

”Kommunikationen i centrum” innebär att jag arbetar i nära relation med dig som beställare.

Jag tittar på verksamheten, hör efter vad du behöver hjälp med, återkommer med förslag på insatser och sätter igång när du känner dig nöjd med det vi har kommit överens om.

Det kan röra sig ett uppdrag som tar en timme eller ett par, någon dag eller två månader. Det kan gälla ett specifikt projekt, tillfällig hög arbetsbelastning eller tillsvidareuppdrag. Det finns inga krav på omfattning, det är dina behov som styr uppdraget. Inget annat.

Läs mer på sidan Tjänster

Lindqvists Låda är ett momspliktigt aktiebolag och innehar F-skattsedel.